Передплата 2024 «Добрий господар»

Козицький вважає послаблення карантину у Львові незаконним

  • 19.04.2021, 14:10
  • 697

Минулого тижня міська комісія ТЕБ і НС продовжила посилений карантин у Львові до 4 травня, однак з низкою послаблень. Голова Львівської ОДА Максим Козицький вважає таке рішення незаконним, оскільки Львівщина все ще перебуває у "червоній" зоні епідемічної небезпеки

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Минулого тижня міська комісія ТЕБ і НС продовжила посилений карантин у Львові до 4 травня. Водночас відсьогодні дозволила повернути за парти учнів 1−4 класів. Поруч з цим дозволила також роботу непродовольчих ринків та літніх майданчиків закладів громадського харчування», — написав Козицький.

Однак робота непродовольчих ринків та терас суперечить «положенням Постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236». За його словами, це означає, що в разі порушень цих положень Нацполіція має повне право застосовувати адміністративні покарання.

Читайте також: Садовий анонсував новий тендер на автобуси. Зінкевич назвав це популізмом

«Ще раз нагадую! Львівщина досі у „червоній зоні“. Тому продовжувати чи послаблювати карантинні обмеження має право лише державна комісія ТЕБ і НС», — наголосив голова ОДА.

Нагадаємо, у Львові послабили карантинні заходи. Непродовольчі ринки почали працювати за особливим протоколом, а учні молодших класів знову повернулися за парти.

Схожі новини