Передплата 2024 «Добра кухня»

В Італії скасовують загальнонаціональний локдаун

  • 19.04.2021, 14:00
  • 638

Етап послаблення обмежень влада обіцяє розпочати 15 травня

Про послаблення карантинних обмежень від наступного понеділка оголосила Італія. Як інформує 5 канал, загальнонаціональний локдаун скасують, а державу знову поділять на три зони, і запроваджуватимуть за потреби додаткові обмеження.

Поки ж у більшості регіонів дозволять навчання в університетах і школах. А ресторани зможуть приймати відвідувачів на терасах. Люди знову матимуть змогу вільно пересуватися країною. Наступний етап послаблення обмежень влада обіцяє розпочати 15 травня. Тоді дозволять відвідувати басейни і тренажерні зали. А від літа знову запрацюють театри, музеї та розважальні заклади.

Італія стала однією з найбільш постраждалих від коронавірусу країн світу. Саме торік у Бергамо приїхали військові автомобілі, щоби допомогти вивезти десятки трун із тілами, померлих від COVID-19. Ці кадри шокували світ. Зараз Італія на сьомому місці за кількістю виявлених випадків інфекції, і на шостому — за кількістю померлих. У деяких регіонах країни нині локдаун, щоби стримати нову хвилю інфекції.

Схожі новини