Передплата 2024 «Добра кухня»

Закон не писаний: Тищенко влаштував пишну вечірку у розпал карантину (відео)

  • 19.04.2021, 12:55
  • 722

У соціальних мережах у ніч проти 19 квітня з’явилась інформація про те, що депутат Верховної Ради влаштував у готелі у Подільському районі Києва вечірку у період суворого карантину. Правоохоронці негайно виїхали на адресу для з’ясування обставин

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Наразі поліцейські спілкуються з керівництвом закладу, оглядають приміщення та проводять першочергові слідчі дії.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.

За даними видання «Страна», пишну вечірку у розпал локдауну влаштував народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко у готелі в честь дня народження своєї дружини Алли Баранівської.

Видання зазначає, що, зважаючи на інтер'єр приміщень, свято проходить в ресторані київського готелю Fairmont. Машину Тищенка вдалося зазнімкувати при вході до готелю.

Читайте також: «А ви хто така, щоб перевіряти?», — Тищенко нахамив журналістці

Нагадаємо, що це вже не перший подібний скандал з нардепом Тищенком. У минулому році журналісти задокументували роботу розташованого в центрі Києва ресторану «Велюр». На відео потрапило, як в ресторан по черзі заходять політики і бізнесмени.

Схожі новини