Передплата 2024 «Добра кухня»

Москаленко пригрозив закрити заклад, де "танцювали із Сердючкою"

  • 19.04.2021, 11:55
  • 990

Незважаючи на карантинні обмеження, в одному зі львівських ресторанів влаштували гучну вечірку

Йморівно, ведучим заходу був шоумен Григорій Решетник. Він опублікував фотографії святкової гулянки у соцмережі Instagram.

Як можна побачити зі скрінів відео, на святі виступала українська зірка Вєрка Сердючка, а всі гості, які перебували у ресторанному комплексі, були без масок та не дотримувалися безпечної дистанції.

На кричуще порушення карантину вже відреагував заступник мера Львова Андрій Москаленко, який пообіцяв вжити відповідні заходи проти ресторану, який організував цю вечірку.

«Той момент, коли одні дотримуються карантину, бо розуміють, що це все на вагу людського життя, а інші в цю хвилину — влаштовують масові дійства у Park. Art of Rest.

Зневажаючи роботу лікарів, дотримання карантину своїми колегами з інших закладів харчування і порушуючи всі можливі норми здорового глузду в час карантину. Поліція вже виїхала на місце для складення протоколу і внесення в ЄРДР.

Також завтра на комісії ТЕБ і НС заклад буде закрито. Просто сором".

Інші львів`яни теж обурені такою поведінкою у розпал карантину. Своє невдоволення вони висловили у мережі.

Як повідомив пізніше Zaxid.net, перехожі викликали на місце поліцію, яка склала протокол про порушення карантину. Міський голова Андрій Садовий прокоментував випадок у ресторані «Park. Art of rest» і заявив, що його закриють за порушення карантину.

Довідково. Ресторан «Park. Art of rest» відкрили на місці колишнього кінотеатру «Дружба» у Парку культури у 2018 році. Реконструкцією кінотеатру під ресторан займалось ТОВ «Круаель», власниками якого є син Богдана Дубневича — Павло Дубневич, Надія Гичка та донька Богдана Дубневича — Богдана Колодій.

Нагадаємо, 13 квітня, міська комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення щодо закриття низки закладів, зокрема йдеться про:

  • кальян-бар «ДИРА» (на площі Петрушевича, 5);
  • кафе «Cat Cafe» (на площі Генерала Григоренка, 1);
  • кафе «143 LOUNGE LVIV» (вул. Дорошенка, 7);
  • паб «Залізна шапка» (вул. Театральна, 23);
  • ресторан-клуб «ART-HALL» (проїзд Крива Липа, 6).

Також 1 квітня міська комісія з питань ТЕБ та НС вирішила закрити 20 нічних клубів та заборонила продаж напоїв на розлив у закладах громадського харчування, що працюють навинос.

Схожі новини