Передплата 2024 ВЗ

Тим, хто найбільше потерпає від нужди

  • 18.04.2021, 10:48
  • 725

Волонтери разом з Порошенками зібрали дві тисячі продуктових наборів для допомоги людям із вразливих груп

Дві тисячі продуктових наборів для людей, які під час пандемії найбільше потерпають від нужди, зібрали волонтери та активісти ГО «Справа Громад».

Офіс партії «Європейська Солідарність», як і рік тому, знову перетворився на живий конвеєр. Долучилися до пакування наборів і Петро Порошенко та його дружина.

«Сьогодні 12 областей і столиця України опинилися у „червоній зоні“, де введений режим локдауну. А це означає, що десятки тисяч людей знову не можуть придбати найнеобхідніше. І саме тому сьогодні тут зібралися ті, кому не „какая разница“, і запрацював продуктовий конвеєр», — говорить голова Комісії Київради з питань охорони здоров’я Марина Порошенко.

Кошти на продуктові набори, як і торік, збирають гуртом. Долучився і Благодійний Фонд Порошенка.

«Навіть 5, 10, 100 гривень, які ви дали для того, щоб сформувати один набір, допоможуть бодай одній родині або одній людині. Це означає, що цей день ви точно прожили недарма», — наголошує п’ятий Президент.

«Зараз перші дві тисячі наборів поїдуть до Одеси та Львова. Наступної неділі буде п`ять тисяч. Ми дуже хочемо, щоб люди, які опинилися на самоті, отримали подарунки і знову повірили в Україну. Ми, українці, коли об’єднаємося, можемо давати відсіч і Путіну, і країні-агресору», — зазначає лідер «Європейської Солідарності».

Торік силами волонтерів, Фонду Порошенка та компанії Рошен люди по всій Україні отримали понад 50 тисяч продуктових наборів.

Схожі новини