Передплата 2024 ВЗ

За підтримки ROSHEN у Черкасах будують зоопарк світового рівня

  • 17.04.2021, 18:03
  • 745

Бюджет проєкту понад 300 мільйонів гривень

У Черкасах за підтримки Фонду Порошенка та компанії ROSHEN розбудовують місцевий зоопарк.

Петро та Марина Порошенки під час поїздки до Черкас побували на об’єкті і оглянули результати першої черги реконструкції.

П’ятий Президент зазначив, що по завершенні карантину мешканці Черкас та гості міста мають обов'язково приїхати до Черкаського зоопарку.

«Тут ви можете побачити унікальних ведмедів, зубрів, оленів та інших звірів. Вони живуть в абсолютно фантастичних умовах, яких немає в більшості зоопарків світу. Передбачені сучасні умови для відвідувачів: можливість перепеленати і погодувати маленьку дитину. Враховані інтереси людей з особливими потребами», — розповів п"ятий Президент України про оновлення зоопарку.

Усе це стало можливим завдяки зусиллям ентузіастів, корпорації ROSHEN, яка з 2016 року інвестувала у розбудову Черкаського зоопарку понад 75 млн грн. А також допомозі Фонду Порошенка.

«Зараз ROSHEN підписав другу чергу, де протягом 20 років буде вкладено 300 мільйонів гривень в Черкаський зоопарк. Ми попросили, щоб наша фракція ініціювала питання про виділення ще 4,8 гектара землі для зоопарку. Буде новий вхід, нові каси, турнікети, нові вольєри. Буде крутий світового рівня зоопарк, тому що ми інвестуємо в майбутнє України», — сказав Петро Порошенко.

Благодійна діяльність Порошенка — це і побудова театру в Києві, і 1,5 мільярда гривень, які були спрямовані на підтримку наших Збройних сил. Починаючи від будівництва об’єктів протиповітряної оборони і закінчуючи розробкою системи дронів, від підготовки контрснайперських груп до сприяння різним підрозділам ООС.

Схожі новини