Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Швидко та безболісно: прості лайфхаки, як позбутися зайвої ваги

  • 16.04.2021, 19:45
  • 1 368

Перша порада – щойно ви прокинулися і до того, як зібралися снідати, випивайте склянку теплої води з декількома шматочками лимона

Фото умовне
Фото умовне

Цей напій розбудить організм, наситить вітамінами і мікроелементами і пришвидшить метаболізм, змушуючи організм спалювати жири.

Про це розповіла дієтолог Людмила Бабич, пише Change.

Вживати натщесерце лимонний напій можна тільки тим, у кого немає проблем зі шлунком. Якщо вони все ж є — краще випити склянку злегка теплої мінеральної води без газу.

Під час схуднення корисний зелений чай. Він прискорює метаболізм, що також сприяє схудненню і навіть втамовує легкий голод.

Чай треба пити гарячим, можна додати трошки лимона.

«Окрім того, в зеленому чаї містяться вітаміни C, P, B, K, PP, A, D, E, і мікроелементи фтор, цинк, йод, мідь, марганець, фосфор, кальцій. А ще це прекрасний антиоксидант, який гальмує процес старіння клітин «, — зазначила експерт.

Випивайте не менше 3 горняток теплого зеленого чаю щодня — і ви швидко відчуєте ефект.

«Ще один секрет — зменшити споживання солі. Вона затримує рідину і провокує набряклість, особливо вранці. Навіть дуже струнке тіло не буде виглядати підтягнутим і красивим. А ще сіль провокує апетит — тому, контролюючи її кількість, ви ще й вбережете себе від переїдання.

До речі, якщо вам треба швидко скинути кілограм-два (наприклад, перед важливою подією), просто не вживайте кілька днів сіль — результат вас приємно здивує «, — резюмувала експерт.

Читайте також: 7 причин їсти більше горіхів

Схожі новини