Передплата 2024 «Добра кухня»

Американка помилково отримала 1,2 млн доларів, але відмовилася їх повертати

  • 14.04.2021, 14:00
  • 1 612

Американку з Нового Орлеана заарештували після того, як відмовилася повернути велику суму грошей. Кошти помилково зарахували на її брокерський рахунок

Про це повідомляє видання Unilad.

33-річна Келін Спадоні отримала від корпорації фінансових послуг переклад в розмірі понад 1,2 мільйона доларів, хоча замість цього їй повинні були зарахувати всього 82 долари. Жінка одразу перевела кошти на інший рахунок, а потім поспішила придбати на ці гроші машину і будинок.

Коли співробітники банку помітили помилку, то першим ділом спробували списати необхідну суму з рахунку Келін. Однак їх запит був відхилений, адже коштів там вже не було. З нею багаторазово намагались зв'язатися, але Спадоні ігнорувала всі звернення фінансистів.

У результаті правоохоронці затримали американку і звинуватили її в крадіжці 25 тисяч доларів, шахрайстві і незаконному переведенні грошей. Коли про ситуацію, що склалася дізналися в офісі шерифа округу Джефферсон, де працювала аферистка, Келін негайно звільнили.

Свою думку з приводу події висловив капітан Джейсон Рівард, що служив в цьому ж підрозділі: «Це не її гроші. У неї немає законних підстав використовувати їх. Навіть якщо вона отримала цей переказ, це була всього лише бухгалтерська помилка».

На цей час поліції вдалося повернути банку 75 відсотків від початкової суми переказу, бо інша частина грошей Спадоні витратила, наприклад, на позашляховик Hyundai Genesis 2021, вартість якого становить 48 тисяч доларів.

Схожі новини