Передплата 2024 «Добра кухня»

У Дніпрі вбили відому волонтерку, - ЗМІ

  • 13.04.2021, 12:15
  • 976

У понеділок, 12 квітня, в місті Нікополь, що на Дніпропетровщині, напали на волонтерку Анжелу Мончинську. Від отриманих травм жінка померла в лікарні, так і не опритомнівши

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

За підозрою в скоєнні злочину правоохоронці затримали 25-річного мешканця Нікопольського району.

«12 квітня о 5:40 до чергової частини Нікопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що в травматологічне відділення з тілесними ушкодженнями з будівлі на вул. Електрометалургів доставлена ​​жінка, яка від отриманих травм померла. Поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України підозрюваного у вбивстві зловмисника. Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) «, — йдеться в повідомленні.

За даними видання «Нікопольська правда», вбита — волонтер Анжела Мончинської.

«Анжела Мончинська зробила дуже багато для української армії. З початку війни разом з іншими волонтерами вона їздила на фронт, возила нашим хлопцям продукти і різні необхідні речі. Її дуже добре знали і поважали в ветеранському середовищі. Анжела нагороджена медаллю» За вірність українському народові «, — пише видання.

Читайте також: «Ми на захисті»: українські ветерани виступили з потужним відеозверненням

Схожі новини