Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Закарпатській області винуватець смертельної ДТП хотів перекласти вину на брата

  • 11.04.2021, 16:35
  • 645

На Закарпатті у Тячівському районі 29 березня нетверезий чоловік наїхав на жінку-пішохода. Жертва аварії загинула на місці. Знадобився час, аби встановити, хто був за кермом автівки

Замість п'яного водія, вину на себе погодився взяти його рідний брат. Проте цю схему «розкусили», повідомляє Нацполіція Закарпатської області.

ДТП сталась ще 29 березня. Чоловік, який за попередньою інформацією перебував у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на 42-річну місцеву жительку, яка йшла тротуаром. Від отриманих травм жінка загинула на місці ДТП.

«Розуміючи тяжкість злочину та наявні обтяжливі обставини, рідний брат п`яного водія погодився взяти вину на себе. Однак довго обманювати поліцейських їм не вдалося. Вже за декілька днів правоохоронці розкрили цю схему та встановили, що фігурантів „прикривали“ окремі працівники поліції», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна аварія на Левандівці: загинув водій (відео)

Правоохоронці додали, що поліцейських, які прикривали винуватця ДТП, уже звільнено з роботи. Їхні дії розслідуватимуть в ДБР.

За фактом ДТП відкрито провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Винуватцю аварії загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Схожі новини