Передплата 2024 ВЗ

Мультиплікатори презентували стрічку для дітей про Благовіщення (відео)

  • 06.04.2021, 15:00
  • 2 570

Нова серія «Святкового намиста» від Арт Відео

Прем’єрну серію про свято Благовіщення підготували вітчизняні аніматори. За традицією, у переддень кожного з тринадцяти найбільших християнських свят, компанія Арт Відео разом з відомими людьми представляє глядачам нову серію — намистинку. Своїми емоціями і споминами про Благовіщення ділиться популярна співачка Наталка Карпа.

Мультфільм про дивовижну історію «щасливої новини для усього людства», як і усі інші серії «Святкового намиста», виконаний у стилі класичної мультиплікації і озвучений голосом дитини.

Новий мультфільм про одне з найбільших християнських свят — «Благовіщення». Саме слово означає — радісна добра звістка. Цього дня архангел Гавриїл повідомив Діві Марії про народження сина — Ісуса Христа. Слова архангела були першою благою вістю для усього людства. Цього дня тим, хто поститься можна їсти рибу. На Благовіщення люди завжди несли до храму насіння, щоб освятити його, перед тим, як садити.

Свою наступну казкову анімацію творці серіалу покажуть на Великдень. А ще на період вимушених канікул Арт Відео готує для дітвори низку анімаційних збірок, що розвивають, про нашу землю та її героїв.