Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кредобанк випустив масштабне оновлення онлайн-банкінгу

  • 05.04.2021, 15:47
  • 774

Оновлення дозволяє використовувати онлайн-банкінг для повноцінного управління рахунками фізичних осіб-підприємців, а також впроваджує нові функції для клієнтів-фізичних осіб.

Новий функціонал доступний як у веб-версії онлайн-банкінгу, так і в мобільних додатках для операційних систем Аndroid й iOS.

Для фізичних осіб-підприємців оновлений онлайн-банкінг дає можливість дистанційно керувати усіма картками, рахунками, кредитами та депозитами (як підприємницькими, так і для особистого користування), купувати чи продавати іноземні валюти на міжбанківському валютному ринку, відкривати депозит або подавати заявку на кредит, а також здійснювати перекази з підприємницьких рахунків з накладенням кваліфікованого електронного підпису від будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів.

Серед головних оновлень для клієнтів-фізичних осіб — можливість створення одноразового платежу з відкладеною датою виконання, переказ коштів фізичним особам-клієнтам Кредобанку за фінансовим номером телефону, а також додавання платіжної карти до Google Pay або Apple Pay натисканням кнопки у мобільному додатку.

«Так! Зустрічайте наше весняне оновлення! В ньому нові можливості для ФОП-ів і ще більше для всіх онлайн», — говорить виконавчий директор напрямку електронного бізнесу АТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.

Нова система онлайн-банкінгу Кредобанку працює з січня 2020 року. Система надає змогу здійснювати перекази на карту та рахунки в межах України, керувати лімітами платіжних карт, активовувати, блокувати та розблоковувати платіжні карти у реальному часі, а також програмувати автоплатежі (перекази в межах банку, в межах України за реквізитами та поповнення мобільних телефонів), зручно погашати кредити та подавати онлайн-заявки на кредит, купувати та продавати іноземну валюту, має можливість самостійної зміни фінансового номера та розширені можливості керування додатковими картками.

Довідка:

АТ «КРЕДОБАНК» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до банків іноземних банківських груп та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

«КРЕДОБАНК» пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Прес-служба АТ «Кредобанк»

Схожі новини