Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сім нардепів ухилялися від голосувань у Раді весь березень, - КВУ

  • 03.04.2021, 10:35
  • 572

П’ять нардепів від фракції ОПЗЖ, депутат від «За майбутнє», а також один позафракційний – жодного разу не проголосували у Верховній Раді за березень

Про це повідомляє Комітет виборців України.

Відтак, депутати ОПЗЖ Тарас Козак, Вадим Рабінович, Сергій Ларін, Володимир Кальцев, Юрій Солод (ОПЗЖ), а також Степан Івахів із «За майбутнє» і позафракційний Олесь Довгий жодного разу в березні не натиснули під час засідання Верховної Ради на кнопки «за», «проти» або «утримався».

«Також майже не голосували Антон Яценко і Вадим Столар, які натиснули кнопку для голосування тільки один раз за місяць. Ігор Абрамович і Сергій Льовочкін взяли участь в 0,84% голосуваннях, Ренат Кузьмін — в 1,01%, Олександр Пузанов — 1, 52%, Юрій Бойко — 1,86%, Олександр Дубінський — 2,36%», — йдеться в повідомленні.

Участь у всіх березневих засіданнях парламенту взяв тільки один народний обранець — фракція «Слуга народу» Максим Павлюк.

Читайте також: А що ще робити? «Слуги народу» просто у Раді обмінюються еротичними відео

«Найактивніше протягом місяця голосували депутати „Слуги народу“ і „Європейської Солідарності“. У середньому один депутат „Слуги народу“ взяв участь у 81% голосувань Ради, ЄС — у 80% голосувань. Низький результат у депутатів „Голосу“ — 76% і ВО „Батьківщина“ — 74%. Зате майже не голосували в Раді депутати „Опозиційної платформи — За життя“, які натискали кнопку тільки в 34% голосувань», — зазначили в Комітеті виборців України

Всього за березень відбулося 13 пленарних засідань Ради. На них було проведено 592 голосування.

Схожі новини