Передплата 2024 ВЗ

Бутусов погризся із Мураєвим на ТБ: конфлікт ледь не переріс у бійку

  • 02.04.2021, 14:35
  • 1 005

Між журналістом Юрієм Бутусовим і колишнім депутатом Євгеном Мураєвим сталася словесна перепалка на ТБ

Інцидент, який ледь не переріс у бійку, стався в ефірі ток-шоу на телеканалі «Україна 24».

Під час ефіру український журналіст, головний редактор видання «Цензор.нет», Юрій Бутусов почав конфлікт з екснардепом та власником проросійської партії «Наші» Євгеном Мураєвим.

Бутусов звинуватив Мураєва у пособництві сепаратизму та колаборації, зазначивши, що вважає ситуацію, коли Україна дозволяє росіянам вести пропаганду на своїй території неприйнятною.

«Це дуже прикро, що зараз перебуває в студії людина, яка закидає тези, що «тут був конфлікт» (про війну на Сході з Росією, — ред.), що «нічого не було на Майдані, на війні», що у нас тут, вибачте, «хтось сам щось спровокував», — зазначив Бутусов.

Мураєв запитав журналіста, чи має той аргументи. Бутусов сказав екснардепу, що той міг би і посоромитися, на що отримав відповідь: «А чого мені має бути соромно?»

Читайте також: Пристрасті не згасають: Лерос почубився зі «слугою» Юрченком

За якийсь час Бутусов залишив своє місце в студії, підійшов до Мураєва та коли той спробував залишити студію, пішов за ним слідом. Після ефіру Бутусов зазначив, що конфлікт мав продовження за лаштунками.

Він розповів, що по закінченню шоу Мураєв у супроводі п`яти охоронців при свідках йому погрожував.

«Після ефіру, розлючений Мураєв у колі охорони зайшов до кімнати де зберігалися речі, під камерами спостереження, і у присутності Сергія Лямця та десятка працівників та гостей прокричав мені приблизно таке: «Это мой телеканал! Еще раз такое сделаешь, я тебя у… бу! Если бы это не был мой телеканал, я бы с тобой разобрался прямо здесь!» — написав журналіст у Facebook.

Схожі новини