Передплата 2024 «Добра кухня»

Знайшла у двох старих светрах... 42 тисячі доларів!

Продавчиня крамниці зі «секонд-гендом» повернула гроші власнику

Не виключено, у цих уживаних речах також заховано скарб... Фото Unsplash
Не виключено, у цих уживаних речах також заховано скарб... Фото Unsplash

Співробітниця крамниці вживаного одягу в місті Норман (США, Оклахома) знайшла 42 тисячі доларів, загорнутих у два старі светри, які надійшли у магазин як пожертва. Жінка, повідомляють detaly.co.il з посиланням на Uniland, повернула гроші законному власнику.

Андреа Лессінг як зазвичай сортува­ла одяг, який надійшов у «секонд-генд», і виявила дві старі речі, складені разом. «Між светрами були стопки конвертів зі стодолоровими купюрами всередині. Спочатку я подумала, що гроші несправ­жні», — розповіла американка. Жінка на­рахувала близько 42 тисяч доларів.

Френк Голанд, віце-президент бла­годійної організації, якій належить ма­газин, розповів: зазвичай неможливо знайти того, хто офірував старі речі. Од­нак не у цьому випадку: разом із гроши­ма лежали документи, які допомогли ви­значити власника коштів.

Пізніше продавчиня розповіла, що спокуса залишити гроші собі була дуже сильною. Проте, за її словами, не хоті­ла ризикувати кармою доньки… Чоловік, якому Андреа повернула гроші, передав їй винагороду — тисячі доларів. Жінка планує витратити їх на святкування дня народження своєї доньки.

Схожі новини