Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Торгувати алкоголем “на винос” заборонили 

У четвер, 1 квітня, Львівська міська комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила нові рішення щодо посилення локдауну. Зокрема, з 2 квітня закладам громадського харчування міста Лева заборонено продаж алкогольних напоїв “на винос”

«Були скарги людей, що біля закладів громадського харчування, на вуличних столиках, де наливають алкоголь, були скупчення людей, які його пили. Тому комісія вирішила, що треба заборонити градусні напої», — пояснив «ВЗ» перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

А через грубі порушення карантину міська комісія заборонила роботу низки нічних клубів у Львові, серед яких Fashion Club, Rafinad, Faces, Split, «Малевич», «Білий кролик» тощо. Загалом під забороною опинилося два десятки розважальних нічних закладів.

«Жовту картку» отримають низка закладів-порушників: від ринків до магазинів, де торгують мобільними телефонами. Затятими порушниками карантину, кажуть у мерії, також є ринок «Шувар», «Галицьке перехрестя», «Епіцентр», «Сільпо» … На ці заклади поліція склала адмінпротоколи про порушення. «Якщо недоліки щодо дотримання карантинних вимог не усунуть, заклади зачинять», — пригрозив Москаленко.

За рішенням Комісії з надзвичайних ситуацій, з 5 квітня Львівський міський центр реабілітації «Джерело» зможе надавати послуги комплексної реабілітації дітей, щоправда, лише за записом і з дотриманням карантинних заходів.

Схожі новини