Передплата 2024 «Добра кухня»

Очільник Львівської облдержадміністрації отримав нового заступника

Таке кадрове рішення ухвалив Кабмін на сьогоднішньому засіданні

Про це повідомив у соцмережах Василь Мокан, народний депутат України, представник Кабміну у Верховній Раді.

Відтак, урядовці проголосували за призначення Олександра Кулепіна заступником голови Львівської ОДА.

Донедавна він був радником міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради.

Також Кабмін призначив заступника голови Полтавської ОДА. Ним став Ігор Панченко.

Читайте також: В очільника Львівської ОДА з’явився черговий заступник

Останні пів року 32-річний Кулепін працював штатним рад­ником міського голови Львова Андрія Садового, курирував на­прям цифровізації. Як розповів Кулепін «ВЗ», на новій посаді він зосередиться на тому ж напрямі. До роботи в мерії він працював керівником відділу маркетингу в компанії BlaBlaCar. Зараз на­вчається у Національній академії державного управління при президентові України, куди вступив у жовтні минулого року.

Олександр Кулепін — уро­дженець Одеси, випускник Ки­ївського національного універ­ситету імені Вадима Гетьмана. Має дружину Марію Рой та сина Матвія. У декларацію за 2020 рік Олександр Кулепін записав квартиру в Києві площею 80,3 кв. метра. Спільно із дружиною володіє авто Hyundai Sonata 2015 року випуску, яке придба­ли за 364 тисячі грн. Володіє акціями французького підприємства COMUTO, де раніше також працював. Кулепін заде­кларував зарплату, отриману торік у COMUTO, — 831 тис. 899 грн, а також зарплату, отриману у Львівській міськраді, — 75 тис. 505 грн.

Олександр Кулепін володіє 157 тис. 268 грн та 144 євро, розміщених на банківських рахунках. Зберігає 127 тис. 800 грн та 1300 євро готівки.

Схожі новини