Передплата 2024 «Добра кухня»

Рух потягів між Дніпром і Запоріжжям призупинили

  • 30.03.2021, 15:15
  • 629

Через ліквідацію аварії потягу "Інтерсіті" Київ-Запоріжжя, який напередодні зійшов з колії, рух потягів між Запоріжжям та Дніпром зупинено

Про це повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

«У зв’язку з відновлювальними роботами на пошкодженій ділянці колії та операцією з підйому на рейки вагонів поїзда Hyundai Rotem поблизу м. Вільнянськ (найближча станція — Славгород), рух потягів між Запоріжжям та Дніпром тимчасово закритий, а потяги до/з Маріуполя, Новоолексіївки, Запоріжжя будуть пущені в об’їзд», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «Укрзалізниця» організувала автобуси для підвезення пасажирів між Дніпром та Запоріжжям, а також автотранспортне сполучення до менших станцій.

Зокрема, зміни у розкладі торкнуться наступних маршрутів:

  • Потяг № 4/3 Ужгород — Запоріжжя буде зупинено на станції Дніпро, пасажирів доставлять автобусами до/з Запоріжжя.
  • Потяг № 732/731 Київ — Запоріжжя зробить зупинку також на станції Дніпро.

Затримка цих поїздів на зворотне відправлення зі станції Дніпро складе 30 і 10 хвилин відповідно для синхронізації з підвезенням пасажирів із Запоріжжя. Для зручності посадки ці потяги будуть подані на другу платформу.

Потяг № 88/87 Новоолексіївка — Ковель, курсуватиме зміненим маршрутом через Запоріжжя — Нікополь — Апостолове — Кривий Ріг — Сортове-П'ятихатки.

Читайте також: У Єгипті зіштовхнулися два потяги: багато загиблих і травмованих

Пасажирам, яким необхідно дістатися станції Синельникове, організований трансфер автотранспортом. Це стосується і пасажирів, які направляються до станції П’ятихатки, їх буде доставлено автотранспортом до поїзда Новоолексіївка — Ковель.

Вдень 29 березня поблизу Запоріжжя з колії зійшов поїзд «Інтерсіті» Київ-Запоріжжя. З рейок зійшли шість із дев`яти вагонів поїзда, в яких на момент інциденту перебували 88 пасажирів.

Вагони зійшли з колії за 50 кілометрів до Запоріжжя. Причини сходу з рейок наразі розслідує спеціальна комісія. Пасажири поїзда внаслідок інциденту не постраждали.

Схожі новини