Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Російські опозиціонери наразі не зібрали півмільйона підписів за мітинг "Свободу Навальному"

  • 27.03.2021, 12:45
  • 686

Наразі заклик команди російського опозиційного політика Олексія Навального приєднатися до майбутнього великого мітингу на його підтримку підтримали понад 300 тисяч осіб

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Це люди, які зареєструвалися на спеціальному сайті кампанії «Свободу Навальному».

Сайт кампанії за звільнення Навального відкрився 23 березня. Ініціатори заявляли, що оголосять про час і місце мітингу тоді, коли зберуть півмільйона голосів.

Організатори мітингу збирають підписи, зокрема, і в анексованому Росією Криму. Керівник мережі регіональних штабів російського опозиціонера Олексія Навального Леонід Волков відмовився виправити карту на сайті «Свободу Навальному», де окупований Крим позначений як частина Росії. Про це 24 березня повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Олексій Навальний був заарештований 17 січня, через кілька хвилин після повернення до Росії з Німеччини, де до середини січня 2021 року він був на лікуванні і реабілітації. У серпні 2020 року Навального доставили в Німеччину з важким отруєнням. Влада Росії через його отруєння відмовилася розпочати кримінальне розслідування. Навальний покладає відповідальність за спробу його вбивства на президента Путіна.

Читайте також: «Обнулення Путіна» відбулося

Схожі новини