Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Президент наклав санкції на 19 компаній у сфері надрокористування

  • 26.03.2021, 09:15
  • 453

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про запровадження санкцій проти 19 компаній у сфері користування надрами

Про це повідомляє Офіс президента України.

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 березня 2021 року „Щодо стану справ у сфері надрокористування“ (додається)», — йдеться в документі.

У ньому зазначено, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію указом, необхідно покласти на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Читайте також: В Україні вперше продали ділянку із покладами золота: хто купив

Нагадаємо, 19 березня 2021 року Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення «Щодо стану справ у сфері надрокористування». Цим самим вона запровадила максимальні санкції проти 19 компаній, які володіють ліцензіями на використання надр.

Список підсанкційних компаній: «Геоконнект», «Глобал Геоінвест», «Транссетгео», «Геопост», «Геовертикаль», «Геотаргет», «Надрапрайд», «Геофорс», «Геостенс», «Надравестгруп», «Бест ойл компанії», «Надрапростір», «Інфогеотренд», «Ейджин марка», «Екогазальянс», «Епівал енерджі»,"Юнол Ойл", «Профіннафт», «Бестгеотек».

Схожі новини