Передплата 2024 «Добра кухня»

І звірині футбол не чужий...

Кумедний випадок стався у минулі вихідні під час футбольного матчу у Другій лізі між командами “Нива” (Вінниця) – «Карпати”

Коли гості зібралися виконувати кутовий удар, до м’яча підбіг собака і почав обнюхувати його, заважав спортсмену пробити. «Порушника правил» змушений був відганяти боковий арбітр. Пес таки наврочив: «карпатівці» невдало виконали «стандарт», а загалом — програли…

Поява тварин на спортивних аренах — не рідкість. Трапляється, на газон при­земляються ворони, горобці, голуби, со­коли, півні. Вибігають у розпал гри і мав­почки, коти, зайці, морські свинки тощо.

А кілька днів тому на стадіоні бразиль­ського штату Пернамбук сталося взага­лі щось неймовірне: на зелену травич­ку спортарени у розпал поєдинку сіла якась птаха і… знесла яйце. Видно, неси­ла було їй терпіти…

На футбольному полі часом замість м’яча з’являються пташині яйця...
На футбольному полі часом замість м’яча з’являються пташині яйця...

Згодом з’ясувалося, що такий сюрприз учасникам матчу зробила каєнська чайка, яка у кінці березня починає відкладати яйця.

І цього разу в «інцидент» втрутився арбітр. Він зупинив гру і виніс яйце. Під час незапланованої перерви спортсме­ни відпочили і з новими силами взялися з’ясовувати стосунки.

Схожі новини