Передплата 2024 «Добра кухня»

Мер Львова хоче продавати назву "Арени Львів" на торгах

  • 23.03.2021, 12:45
  • 682

Днями депутати Львівськоїї обласної ради вирішили звернутись до Кабінету міністрів України з проханням переіменувати стадіон "Арена Львів" на стадіон імені Степана Бандери

Як повідомив в інтерв'ю Гал-інфо мер Львова Андрій Садовий, цю ініціативу він розцінює, як неоригінальну. Тому, що така ж пропозиція була в Тернополі, і зумовила жваву дискусію в дипломатичних колах.

«Я би назву стадіону продавав на комерційних торгах. Наприклад, на 5 років продати компанії «Adidas», на 5 років — «Tesla». І заробляти на цьому кошти. Або тому, хто її добудує, з чіткою фіксацією ціни та часу.

І так колись планувалося. Ми ж коли будували стадіон, готували команду, яка має ним управляти, але потім держава вирішила зайнятися цим процесом самостійно і, чесно кажучи, динаміка фінансових показників стадіону не є дуже позитивною. Якщо би стадіон був міський, я думаю, що він перебував би у кращій економічній ситуації, і ми були б зацікавлені у більшій кількості івентів. Я думаю, що так воно з часом і буде", — зазначив Андрій Садовий.

Під час голосування за звернення на сесії ЛОР питання не підтримали депутати фракцій «Слуга народу» та «Голос». Також депутати від «Самопомочі» дали лише 2 голоси з 9.

Читайте також: Стадіон так стадіон: «Арені Львів» пропонують присвоїти ім’я Степана Бандери

Схожі новини