Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Прокляте місце: у Польщі перекинувся ще один автобус з українцями

  • 22.03.2021, 11:35
  • 920

У Польщі у Підкарпатському воєводстві в ДТП потрапив автобус, в якому їхало 10 українців. У результаті аварії одна людина загинула, ще четверо отримали травми

Про це повідомляє місцевий телеканал tvn24.

Аварія трапилася на тому самому місці, що і два тижні тому, коли у ДТП загинуло п’ятеро осіб, ще 30 отримали травми. Цього разу ДТП сталося біля міста Ярослав о 23:00.

В автобусі було всього 10 осіб, з них двоє — водії. Одна людина загинула на місці, четверо поранених доставлені в лікарні. П’ятеро мандрівників поки не потребують госпіталізації. Повідомляється, що загинув один з водіїв.

Як попередньо повідомили у поліції, автобус з невідомих причин врізався в огорожу та з’їхав у кювет. У поліції зазначають, що водій за кермом був тверезий.

Читайте також: У Польщі пасажирський автобус злетів з віадука: шестеро українців загинули

Президент Польщі Анджей Дуда прокоментував смертельну дорожньо-транспортну пригоду з українським автобусом, яка сталася в Підкарпатському воєводстві. Він висловив співчуття родинам загиблих та українському народу.

У Польщі висунули звинувачення водієві автобуса з українцями, який потрапив у смертельне ДТП. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень