Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Повідомили ім'я загиблого напередодні українського бійця

  • 21.03.2021, 14:55
  • 691

Унаслідок ворожого обстрілу бойовиків на Донбасі в суботу, 20 березня, загинув 28-річний військовий з Кропивницького Кирило Биковський

Про це поінформував голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко.

За словами заступника військового комісара обласного військомату Петра Герасим`яка, солдат Кирило Биковський 1992 року народження загинув унаслідок пострілу снайпера в ліве плече.

На ранок понеділка, 22 березня, запланували розтин, після чого тіло бійця привезуть у Кропивницький. Прощання з військовим заплановане на вівторок, 23 березня.

Нагадаємо, в районі Шумів на Донбасі внаслідок обстрілу російськими окупантами загинув український військовий. Бійцю оперативно надали першу медичну допомогу, але від отриманих поранень він помер під час евакуації до медичного закладу.

Це третя втрата ЗСУ за три дні. 19 березня внаслідок обстрілу загинув український військовий, ще один боєць ЗСУ загинув на Донбасі 18 березня.

На Донбасі із систематичними порушеннями з боку російських бойовиків діє режим припинення вогню, запроваджений 27 липня 2020 року. Від початку 2021-го ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил суттєво погіршилася. Після відносного затишшя на Донбасі знову активізувалися російські найманці і снайпери.

Схожі новини