Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Рівненщині підлітки влаштували "нарковечірку": один у комі, інші - госпіталізовані

  • 21.03.2021, 11:15
  • 733

У Рівненській області 20 березня група підлітків влаштувала вечірку з алкоголем та наркотиками. Неповнолітні вживали небезпечні для організму наркотичні речовини. Як наслідок – один з хлопців перебуває у комі, його товаришів відкачують лікарі

Про це повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

На місце події оперативно прибула бригада швидкої допомоги. Лікарі виявили у підлітків однакові симптоми.

З'ясувалося, що хлопцям було лише 15−17 років. Неповнолітні під час спільної вечірки вживали небезпечні для організму наркотичні речовини. На момент госпіталізації три хлопці вже були непритомні. Тепер справою займатимуться правоохоронці.

Читайте також: «Наркотики можуть бути на клумбі, у під’їзді, під гойдалкою — де завгодно»

Лікарі одразу ж ухвалили рішення про госпіталізацію підлітків. Трьох хлопців поклали одразу у реанімаційне відділення, а одного з них навіть підключили до апарату штучної вентиляції легень. Четвертий учасник «вечірки» у значно кращому стані, оскільки батьки промили йому шлунок одразу як помітили, що сину погано.

Під ранок двох неповнолітніх пацієнтів у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. Одному з яких лікарі ввели антидот. Після цього у хлопця з'явилася м'язова активність, але він залишається в комі.

Схожі новини