Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Акція під ОПУ закінчилась сутичками з поліцією

  • 21.03.2021, 08:55
  • 685

Між правоохоронцями та прихильниками Сергія Стерненка сталися сутички біля Печерського відділку поліції в Києві – у цьому відділку утримували затриманого на акції під Офісом президента ветерана Влада Сорда

Про це повідомили у відділі комунікації київської поліції.

Працівники структурних підрозділів столичної поліції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України посилили превентивні заходи для забезпечення громадської безпеки та порядку. За фактом подій на акції відкрили кримінальну справу. Події кваліфікували як хуліганство.

Під час акції на підтримку ув'язненого Сергія Стерненка мітингувальники розбили вікна Офісу президента, залили стіни фарбою і намагалися підпалити будівлю.

У рамках досудового розслідування встановлюються всі обставини скоєння правопорушення. Також повідомляється, що за вчинення протиправних дій під час мітингу правоохоронці затримали одного з учасників.

Читайте також: Справа Стерненка: львів’яни вийшли на протест щодо рішення суду (наживо)

«Це — уродженець Вінницької області, 1995 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину.

Нагадаємо, 20 березня під Офісом президента громадськість прийшла на акцію «Не чуєш? Побачиш» в підтримку ув'язненого громадського діяча Сергія Стерненка.

Схожі новини