Передплата 2024 «Добра кухня»

Успішних школярів фермер стимулює суперпремією

25 тисяч гривень для навчання у виші або сучасний ноутбук! Такі винагороди отримають 12 найкращих випускників шкіл на території Перемишлянської об’єднаної громади, а також їхні ровесники з Великої Вільшаниці, Митулина, Погорільців (Львівщина), села Нараєва (Тернопільщина) – якщо покажуть унікальні результати у навчанні

З такою ініціативою вий­шов керівник агрофір­ми «Дзвони» Зіновій Максимишин, який орендує землі на території зга­даних сіл.

«Випускник! Ти кміт­ливий та енергійний, цілеспря­мований та ініціативний, мрієш про успішне майбутнє для себе та України?! Саме для таких, як ти, наша агрофірма розпо­чинає програму: „ДЗВОНИ“ — для майбутнього», — йдеться у зверненні до старшокласників.

Сільськогосподарське підпри­ємство преміюватиме випус­кників за результатами тестів ЗНО з математики, фізики, хі­мії та біології.

Нагороджувати­муть трьох випускників, які на­брали найвищі бали з одного із зазначених вище предметів. На думку ініціаторів, цей проєкт має на меті підтримати випус­кників сільських шкіл у їх станов­ленні. У «Дзвонах» вважають, що виділені ними премії стануть інвестиціями у майбутнє ниніш­ніх учнів, що вони допоможуть їм стати висококласними фа­хівцями. І додають: це і скромна інвестиція у майбутнє України.

Агрофірма «Дзвони» (свого часу «Високий Замок» про неї розповідав) щороку радує ви­рощеними за сучасними тех­нологіями високими врожая­ми зернових, технічних культур, постачає на вітчизняний ринок широкий асортимент овочів. Тут працює сучасна техніка, людям платять високі зарплати. Зіновій Максимишин веде й активну со­ціальну роботу на території гос­подарства: допомагає селянам будувати і ремонтувати храми, утеплює школи, для харчування дітей забезпечує навчальні за­клади своєю продукцією. Нова його ініціатива допоможе «за­землити» молоде покоління у рідних краях.

Схожі новини