Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Адміністрація Likee обурена "романом" українських дітей-блогерів

  • 18.03.2021, 19:35
  • 845

Соцмережа Likee заблокувала акаунти 8-річної моделі з Києва Міли Маханець та 13-річного блогера Паші Пая, які розповідали про свій "роман"

Про це повідомляють #Букви.

Декілька місяців тому 8-річна модель з Києва Міла Маханець та 13-річний блогер Паша Пай оголосили, що тепер вони — пара. Після того, як історія набула розголосу уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба звернувся до кіберполіції. 16 березня батьків дітей допитали.

І мати Мілани, і Паша (ймовірно, самостійно) висвітлювали свої «стосунки» у соцмережах Instagram та Likee. В останній — найактивніше.

Читайте також: «Надмірно сексуалізована поведінка може свідчити про насилля над дитиною«

Станом на 18 березня їхні основні акаунти в Likee @milana_maxanets і @pasha_pai заблоковані. Про блокування профілів дітей сповістив уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

«Після інциденту, який набув резонансу, акаунти „юних блогерів“ в мережі LIKEE заблоковано. Надійшло повідомлення від офіційного представника мережі, що вони обурені таким контентом», — розповів він.

Утім омбудсмен не зауважив, що ще зі вчора діти мають нові акаунти. Якщо вірити скріншотам, наданим мамою Мілани Дар’єю, новий профіль стрімко набирає підписників.

Нагадаємо, дідусем 8-річної Мілани Маханець виявився працівник Верховної Ради Сергій Шумейко.

Схожі новини