Передплата 2024 «Добрий господар»

Парламент хоче знати, хто на Банковій видавав секрети Москві...

Попри шалений спротив Офісу президента і генпрокурора Ірини Венедіктової, парламентську слідчу комісію із розслідування обставин зливу «справи вагнерівців» буде створено. Відповідне рішення ухвалив комітет Верховної Ради з питань регламенту

Ідеться про одну з найбільших зрад у керівництві держави. Укра­їнські спецслужби разом з інозем­ними партнерами торік готувалися завершити багатоходову операцію із затримання бойовиків приватної російської військової компанії «Ваг­нер», які воювали проти України на Донбасі.

Однак під час наради у ка­бінеті президента операцію наказа­ли відкласти. Невдовзі хтось з Киє­ва інформацію про наше полювання на терористів передав у Москву — і «вагнерівці» зуміли уникнути при­готовленої пастки…

Розвідники ка­жуть, що «кротом» був хтось із най­ближчого оточення Зеленського. Провал спецоперації мав великий резонанс у світі.

Однак розслідува­ти «НП» у президента відмовилися. Про цей скандал за кордоном знято документальний фільм. Він ось-ось з’явиться на екранах. Тепер зрад­ників у головному офісі країни шу­катимуть і народні депутати. Жур­налісти та експерти вважають, що головним винуватцем цієї зради є керівник президентської канцелярії Андрій Єрмак.

Схожі новини