Передплата 2024 «Добрий господар»

Відверто “послав”: Арестович нецензурно відповів на прохання перейти на українську мову

  • 16.03.2021, 11:45
  • 1 291

Представник української делегації в Тристоронній контактній групі та радник керівника Офісу президента Олексій Арестович некоректно відреагував на прохання перекласти свій пост про засідання ТКГ на українську  

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Про це повідомили #Букви.

Арестович написав пост про засідання ТКГ і про те, як делегація «утримує терориста розмовами, поки спецназ підбирається, щоб заспокоїти його надовго».

«Дві доби чергових засідань ТКГ. Хочете зрозуміти, чим ми там займаємося? Українська делегація в ТКГ — це як парламентер, який утримує терориста розмовами, поки спецназ підбирається, щоб заспокоїти його надовго. А іноді учасникам переговорів вдається домовитися і без спецназу. Принаймні, з окремих питань. І якщо ми добули хоча б одного заручника, домовилися пронести їжу, надати медичну допомогу — значить, уже говорили не дарма», — написав Арестович.

У коментарях його попросили написати це ж українською, адже Арестович представник української делегації.

«Пане, це ж саме — українською. Ви ж стверджуєте, що перебуваєте у складі української делегації», — написав користувач Віктор Іванов.

На це Арестович відповів: «Пішов на х*й. Так зрозуміліше?»

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Український блогер, актор та військовий експерт Олексій Арестович був призначений радником української делегації в ТКГ щодо Донбасу з інформаційної політики у жовтні. 1 грудня стало відомо, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак призначив його своїм позаштатним радником.

Читайте також: Міністр культури Криму «вилаялася» в прямому ефірі

Схожі новини