Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Уже не "слуга народу": Дубінського виключили з партії

  • 15.03.2021, 13:15
  • 639

Народний депутат Олександр Дубінський може оскаржити рішення на наступному партз’їзді

Про це повідомила пресслужба політсили на своєму сайті.

13 березня 2021 року розпорядженням голови партії на 14 березня 2021 року були скликані збори Київської обласної організації «Слуги Народу».

На цих зборах новим керівником Київської обласної організації партії «Слуга народу» обрали народного депутата Андрія Мотовиловця.

«Водночас 14 березня Олександр Дубінський опублікував відеозвернення, з якого стало відомо, що з ініціативи нардепа в цей же день відбувся якийсь захід, де було ухвалене рішення про переобрання голови та обрання членів Політичної ради Київської обласної організації», — заявили в «Слузі народу».

У політичній силі наголосили, що розгляд питання щодо обрання голови структурного утворення партії «Слуга народу» неможливий без попереднього затвердження головою партії та погодження головами політради та національної ради громад.

«Такими своїми діями Олександр Дубінський грубо порушив вимоги Статуту. Окрім цього, дії Дубінського щодо проведення конференції із грубим порушенням вимог Статуту дискредитують партію „Слуга Народу“, що є неприпустимим», — додали в «Слузі народу».

Читайте також: Дубінський втратив посаду очільника київського осередку «СН»

Схожі новини