Передплата 2024 «Добра кухня»

Хотів феєрверків: чоловік знеструмив частину села стріляниною з автомата

  • 14.03.2021, 19:35
  • 715

У Вінницькій області поліція повідомила, що правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував стрілянину і знеструмив частину селища

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

Правоохоронці заявили, що близько 20-ї години в поліцію надійшло повідомлення, що біля місцевого кафе невідомий відкрив стрілянину з автомата і пошкодив високовольтний електричний кабель. Унаслідок цього було знеструмлено більшість Томашполя. Після цього він зник з місця пригоди на автомобілі Porsche Cayenne.

Начальник обласної поліції Іван Іщенко заявив, що для затримання озброєного зловмисника на території області вводилася в дію поліцейська операція.

У результаті співробітники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРД близько 23 годин затримали підозрюваного на території смт Агрономічне Вінницького району.

Читайте також: В Одесі невдоволена виплатами старенька підпалила двері Пенсійного фонду

За даними поліції, ним виявився 35-річний житель Вінниці. Чоловіка затримали в процесуальному порядку згідно зі ст. 208 КПК України. Зараз він перебуває в СІЗО, автомобіль вилучили і завезли на штрафмайданчик.

За попередньою інформацією правоохоронців, зловмисник перебував на святкуванні дня народження в кафе. Чоловік обурився, що під час свята не було феєрверків, тому на вулиці взяв з багажника автомобіля зброю і почав стріляти вгору. Це призвело до пошкодження електричного кабелю і знеструмлення більшої частини населеного пункту.

Такі дії кваліфіковані слідством як умисне знищення або пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом згідно ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України. За такий злочин може загрожувати до десяти років ув'язнення.

Схожі новини