Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українська каратистка здобула "бронзу" на змаганнях у Стамбулі

  • 14.03.2021, 16:35
  • 791

У Стамбулі стартував перший турнір Karate 1-Premier League. Українська каратистка Анжеліка Терлюга здобула "бронзу" змагань

Про це повідомляє 24 канал.

Одразу на першому старті українська збірна не залишилась без нагород. У поєдинку за третє місце Анжеліка Терлюга здобула перемогу над болгаркою Іветою Горановою.

До слова, востаннє каратисти виходили на татамі ще у березні 2020 року, коли відбувались змагання у Зальцбурзі (Австрія).

Гідний бій українці дала представниця з Болгарії Івета Горанова. Дівчата внічию завершили сутичку 0:0, але судді більшість голосів віддали на користь Терлюги, яка є першою володаркою олімпійської ліцензії. Терлюга стала першою в історії України каратисткою з ліцензією на Олімпійські ігри.

Анжеліці нарешті вдалось взяти реванш у болгарської каратистки. До цього турніру 28-річна одеситка двічі поступалась суперниці на великих турнірах. Спершу на чемпіонаті світу у 2018 році, а вже наступного 2019 року Анжеліка програла Горановій на Європейських іграх.

Читайте також: Українець переміг на чемпіонаті Європи з біатлону

Для Терлюги ця нагорода стала ювілейною 20-ю на турнірах Прем’єр-ліги. У її доробку тепер 10 золотих, 3 срібних та 7 бронзових медалей. Якщо брати до уваги великі міжнародні змагання, то титулована українка підіймалась на п'єдестал 33 рази.

Дівчина вже встигла у своїх соцмережах похизуватись нагородою та подякувала усім прихильникам за теплі слова та підтримку.

«Бум. Моя вечірка. Дякую усім, хто вболівав та бажав перемоги», — написала спортсменка.

Схожі новини