Передплата 2024 «Добра кухня»

Гурт Go_A презентував остаточну версію пісні "Шум": текст абсолютно інший

  • 10.03.2021, 10:55
  • 956

Гурт Go_A, який представлятиме Україну на «Євробаченні-2021», змінив слова конкурсної пісні «Шум»

Презентація оновленої пісні відбулася у вівторок, 9 березня, в ефірі Українського радіо і на телеканалі «UA: Перший».

Як зазначила солістка гурту Go_A Катерина Павленко в ефірі «UA: Перший», в новій версії пісні, за основу якої взяли відому українську гаївку, відповідно до умов Євробачення, повністю змінено текст.

«Ми повністю змінили текст. Він, звісно ж, заснований на українському фольклорі, адже це матеріал, з яким ми працюємо з 2012 року. Але за правилами Євробачення [які не дозволяють співати народних пісень] ми змінили текст, щоб не ризикувати, і він зараз повністю авторський. Але за основу взяті веснянки, які звучали на території України в різних регіонах», — сказала співачка, яку процитував «Укрінформ».

Водночас вона зазначила, що вирішено не змінювати регламент, він залишиться таким самим, як у першому кліпі, що вийшов у січні і був трохи більше за 3 хвилини.

Читайте також: «Євробачення» — 2021: що буде з конкурсом

«Ми дуже довго думали, чим можемо пожертвувати. І вирішили, що не будемо скорочувати пісню, адже в минулій версії «Шума» все було на місці і створювало ту атмосферу, яку ми намагалися вкласти в цю пісню. Ми дослухалися до поради Джамали, яка зауважила: якщо ви вже потрапили в таку ситуацію, то маєте можливість сказати більше.

Тому вирішили випустити сіквел — продовження тієї історії, яку випустили у січні, але вже трошки з іншим настроєм, більш позитивним. І якщо в першій версії ми закликали весну і сподівалися на краще, то у новій версії «Шума» весна вже настала і ми всі дуже раді", — розповіла солістка гурту.

Додамо, що перша версія пісні «Шум» та її відео набрали понад 2,7 млн. переглядів на YouTube та викликали жваву реакцію, гурт очікує на аналогічний успіх і нової версії. Щоб порівняти дві версії пісні «Шум» гурту Go_Ф пропонуємо переглянути відповідні відео.

Перша версія:

Друга версія:

Схожі новини