Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Підозра Порошенку - необґрунтована - Рябошапка

  • 08.03.2021, 13:20
  • 754

Колишній Генпрокурор заявив, що Ірина Венедіктова лояльна до Зеленського і не вміє говорити "ні", – справи проти Порошенка це підтверджують

Підозра Петру Порошенку, яку підписала чинна Генпрокурорка Ірина Венедіктова є необґрунтованою.

Про це в ефірі програми «Рандеву» Яніни Соколової заявив екс-Генпрокурор Руслан Рябошапка.

«У мене нема жодних симпатій до Порошенка. Але я не підписав підозру проти нього, яка була необґрунтованою» — сказав він.

«Венедіктова лояльна до Зеленського й не вміє говорити „ні“, — справи проти Порошенка це підтверджують», — підкреслив колишній очільник Генпрокуратури.

Під час інтерв'ю Руслан Рябошапка водночас виступив з критикою на адресу Петра Порошенка з суто політичних позицій і пригадав, як, на його думку, за вказівкою Порошенка свого часу проти нього відкривалося провадження за незаконне збагачення, яке, втім, було закрите вже через тиждень.

У червні 2020 року, коли Генеральну прокуратуру вже очолювала Ірина Венедіктова, Петру Порошенку намагалися вручити підозру у справі щодо призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявляв, що проект підозри щодо 5-го президента Петра Порошенка, який йому пропонувало підписати Державне бюро розслідувань — це юридичний треш.

Читайте також: Колишній Генпрокурор Руслан Рябошапка підтвердив, що обговорював «справи Порошенка» із Зеленським

Схожі новини