Передплата 2024 «Добрий господар»

Меган Маркл розповіла свої таємниці в інтерв'ю Опрі Вінфрі

  • 08.03.2021, 13:15
  • 818

Меган і її чоловік принц Гаррі дали перше докладне інтерв'ю після відмови від виконання офіційних обов'язків і від'їзду з Великої Британії

Фото REUTERS
Фото REUTERS

Герцогиня Сассекська Меган Маркл розповіла американській телеведучій Опрі Вінфрі, що члени британської королівської родини обговорювали, наскільки темною буде шкіра її сина Арчі.

Двогодинна розмова Опри з принцом Гаррі і Меган Маркл вийшла в ефір американського телеканалу CBSС у неділю, 7 березня.

Під час передачі принц Гаррі розповів, що їхня друга дитина, якою зараз вагітна Меган, буде дівчинкою.

Меган сказала Опрі, що коли вона була вагітна першим сином — Арчі, їй повідомили, що він не матиме титул принца, тому він не отримає охорону, як інші члени королівської сім'ї.

На думку Меган, це стало грубим порушенням традицій.

«У них немає права це забирати. Коли я була вагітна, вони сказали, що хочуть поміняти традиції для Арчі. Цікаво, чому? — розповіла Меган. — Але сама думка про те, що наш син не буде у безпеці, і думка, що перший небілий член цієї сім'ї не отримає той же титул, що інші онуки…»

Опра запитала:

«Як ви думаєте, чому так сталося? Ви думаєте, це через його расу? Я знаю, що це питання з підступом».

«Я дам вам чесну відповідь, — сказала на це Меган.

— У ті місяці, коли я була вагітна, в той же період тривали розмови, що йому не буде надано охорону, і він не отримає титул, а були ще побоювання і розмови про те, наскільки темною буде його шкіра після народження".

Опра уточнила, хто це говорив. Меган відповіді на це питання не дала, і ведуча поставила своє питання знову.

Тоді Меган сказала:

«Про це було кілька розмов».

І додала: «Це мені передав Гаррі. Це розмови, які сім'я мала з ним. І, мені здається, дуже важко було розглядати їх як ізольовані інциденти».

Пізніше, коли до розмови приєднався принц Гаррі, Опра запитала у нього про ці питання, і він відповів:

«Про цю розмову я ніколи не розкажу».

«У той момент мені було просто незручно, я був трохи шокований», — сказав Гаррі і пояснив, що це сталося «на початку їхніх стосунків».

Фото REUTERS
Фото REUTERS

Принц також сказав, що найбільше його засмутив той факт, що члени королівської сім'ї не засудили публікації британських таблоїдів, в яких обговорювали расову приналежність Меган. Гаррі нагадав, що проти колоніальних інтонацій журналістів виступили понад 70 членів парламенту.

«Але ніхто з членів моєї сім'ї за всі три роки так нічого і не сказав. Це боляче», — заявив він.

spacer
spacer
На початку інтерв'ю Меган також зізналася, що до весілля ніколи не намагалася знайти в інтернеті інформацію про принца Гаррі. Вона додала, що, зрозуміло, знала про королівську сім'ю, але ніколи не цікавилася подробицями їхнього життя.

«Я була дуже наївною «, — сказала вона.

Але, за її словами, перед зустріччю з королевою принц розповів їй «все, що було потрібно», і це допомогло їй упоратися з нервозністю. Перед першою зустріччю з королевою Єлизаветою II Меган, за її власним твердженням «не дуже хвилювалася», але дорогою, ще в машині, Гаррі запитав її: «А ти знаєш, як робити реверанс?». Це питання вона розцінила як посилання на церемонії, які призначені для оточення, а не для родини. «Я подумала, що це така частина зовнішніх церемоній, а не те, що важливо, і що відбувається всередині сім'ї», — сказала вона.

На питання Опри Вінфрі, чи намагалася вона знайти в інтернеті інформацію про це, Меган розсміялася, повідомивши, що вони в цей момент «були в машині», і у неї просто не залишалося на це часу.

Вона додала, що виросла в Лос-Анджелесі, і звикла до знаменитостей, але після зустрічі з Гаррі зрозуміла «що це зовсім інший рівень».

Відповідаючи на питання про конфлікт з Кейт Мідлтон, в результаті якого, за повідомленнями британських газет, герцогиня Кембриджська навіть розплакалася, вона заявила, що ситуація була прямо протилежною.

В очах британської преси Меган не витримувала порівняння з Кейт — дружиною принца Вільяма і улюбленицею таблоїдів.

Меган заявила, що Кейт напередодні весілля змусила її плакати тому, що вони не зійшлися в виборі кольору суконь для дівчаток для весільної церемонії, але після цього Кейт вибачилася, і навіть послала їй квіти.

Фото REUTERS
Фото REUTERS

Принц Гаррі і Меган зізналися, що насправді їхнє весілля відбулося рівно за три дні до церемонії, яку транслювали усі провідні телекомпанії світу.

«Це був спектакль для всього іншого світу, але ми хотіли зробити цю церемонію тільки для нас», — сказала Меган.

Вона додала, що пара обвінчалася під час невеликої приватної церемонії, якою керував єпископ Кентерберійський, і на яку не запрошували гостей і навіть членів сім'ї. Як стверджує Меган, свідоцтво про шлюб, яке зараз висить на стіні у їхньому будинку, датоване днем ​​саме цієї закритої для інших церемонії.

За словами Меган, після того, як вона стала членом королівської сім'ї, вона почувалася самотньою, і була змушена зберігати мовчання. Меган вважала, що буде більш захищеною, якщо відмовиться коментувати деталі свого особистого життя. «Але це виявилося неправдою», — сказала вона.

Меган підкреслила, що королева завжди дуже тепло ставилася до неї, і під час першого виходу до преси навіть запропонувала Меган розділити з нею ковдру.

Меган також розповіла, що поки вона була членом королівської сім'ї, її «постійно» відвідували думки про самогубство.

«Це були дуже ясні, справжні і дуже страшні думки, — сказала вона. — Мене не можна було залишати на самоті».

За її словами, вона звернулася до кількох співробітників королівського двору, просячи про допомогу, або про можливість потрапити до лікарні. Але їй сказали, що такий крок викличе погану реакцію. Після цього вона звернулася до однієї з кращих подруг принцеси Діани, але думки про самогубство продовжували її відвідувати.

Меган також зізналася, що відчувала, що перебуває у полоні, після того, як її водійське посвідчення, паспорт та банківські картки відібрали у неї відразу ж після весільної церемонії.

Читайте також:

Схожі новини