Передплата 2024 ВЗ

У Києві жорстоко вбили жінку-поліцейську

  • 07.03.2021, 17:30
  • 824

Підозрювану вже затримала поліція

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Про вбивство ЗМІ повідомили правоохоронні органи.

7 березня приблизно о третійгодини ночі до поліції Києва надійшло повідомлення про тіло молодої жінки з ознаками насильницької смерті біля будинку на проспекті Бажана.

Загиблою виявилась 37-річна старша інспекторка одного з Департаментів Нацполіції України. Експерти виявили на тілі жінки численні колото-різані поранення та інші травми.

При собі загибла мала посвідчення співробітника Національної поліції. Пізніше стало відомо, що виявлене тіло належить старшому інспектору Департаменту кіберполіції Святославі Петровій.

Про це повідомив журналіст Віталій Губін у Facebook.

«Жінка, труп якої сьогодні виявили з більш ніж сорока ножовими пораненнями неподалік від входу на станцію метро Вирлиця на проспекті Бажана в Києві — старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова», — йдеться в повідомленні.

У справі вже відкрили кримінальну справу за статтею «умисне вбивство».

За результатами слідчих дій та на підставі зібраних доказів затримано 37-річну мешканку столиці, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні цього злочину.

Попередньою причиною вбивства вважають раптово виниклий конфлікт між підозрюваною та загиблою, які були між собою знайомі.

Досудове розслідування триває. Призначено низку експертних досліджень.

Також вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їй повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомили ЗМІ джерела у правоохоронних органах, за попередньою інформацією, мотив злочину не пов’язаний із службовою діяльністю загиблої.

Читайте також: «Бив руками й ногами. А потім схопив ніжку від стільця і продовжив завдавати ударів»

Схожі новини