Передплата 2024 ВЗ

Чиновники залишили без опалення частину Донеччини

  • 06.03.2021, 18:10
  • 595

Донецька територіальна організація партії «Європейська Солідарність» вимагає від влади негайно відновити газопостачання в будинках, лікарнях, школах і дитячих садках на Донеччині

Про це йдеться у заяві «Європейської Солідарності» на офіційному сайті партії.

Члени «ЄС» також вимагають від влади притягнути до відповідальності тих чиновників, з вини яких цілий регіон опинився без опалення.

«Сьогодні у Слов’янську ПАТ «Донецькоблгаз», незважаючи на зобов’язання НАК «Нафтогаз України» щодо безперебійного постачання природного газу тепломережам, здійснило відключення місцевих котелень комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» від газопостачання.

Така ситуація склалася не тільки в Слов’янську. Відключення відбуваються у Лимані, Часовому Ярі, Краматорську, Дружківці, Костянтинівці та інших містах і селищах області, які отримують тепло від «Донецьктеплокомуненерго».

Споживачі Донеччини вкотре стали заручниками дій корумпованих чиновників, що загрожують життю і здоров’ю людей. Відключення опалення під час низьких температур на вулиці, особливо з огляду на складну ситуацію через поширення коронавірусної інфекції, — це зневага до українців, які намагаються вижити, сплачуючи з власної кишені економічно необґрунтовані тарифи".

Як зауважують члени партії «ЄС», українці продовжують потерпати через непрофесійність, некомпетентність і злочинну бездіяльність команди Зеленського.

Схожі новини