Передплата 2024 ВЗ

Допис про вібратор поставив хрест на кар'єрі працівниці ЦВК

  • 06.03.2021, 12:35
  • 906

Анжела Єременко, яка донедавна працювала помічницею голови Центральної виборчої комісії, звільнилась через критику її публікації у соцмережі про вібратор

Єременко веде особистий блог у Facebook під псевдонімом Bad Mama.

Варто зазначити, що у ЦВК жінка очолювала команду комунікаційників. 28 лютого Єременко розповіла історію про те, як на День закоханих отримала в подарунок від свого хлопця вiбрaтoр, котрий не запрацював.

«Мораль історії тaкa: кyпyйтe вiбрaтoри в нoрмaльних мaгaзинaх, iнaкшe oргaзмiв вaм нe пoбaчити, як і мені», — написала Єременко.

Така тема викликала шквал негативу у деяких користувачів соцмережі.

«Мені 30 років, у мене є дитина, я шість років веду цей блог, в моїй книзі приблизно 25 сторінок присвячені темі сексу і питанню, чому наше суспільство називає жінку, яка відкрито говорить про свої бажання, повією.

Я написала замальовку про несправний вібратор, і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я «дно», тому що я це написала, працюючи в ЦВК", — розповідає Анджела.

Багатьох коментаторів обурив факт, що працівниця держслужби вирішила поділитися інтимними моментами сексуального життя.

«…Невже це реальність, в якій ми живемо? Начебто про зубну щітку пише. І якби моїй жінці був потрібен вібратор, я б впав в депресію. Чи хлопчина вигаданий?», — пише користувач Микита Світлояров.

«Ви серйозно? Радник ЦВК? Б**дь, понабирали за оголошеннями. Може, вам варто піти з роботи, поки не звільнили», — зауважує користувачка Ніна Мартишенко.

Водночас чимало інших коментарів під публікацією мають позитивний та жартівливий характер.

«Який шикарний пост! Сподіваюся з «головним героєм» усе добре. Підписалася на вас.

А у коментарях такий перепис тих, кому б теж не завадило трохи розслабитися…", — коментує користувачка Дарія Цепкова.

«Писати про вібратори — це нормально, всі, хто думає інакше, — прокиньтеся, вже не середньовіччя», — пише користувач Андрій Литвиненко.

Після негативної реакції частини аудиторії, Єременко вирішила звільнитися з посади.

«Я звільнилася з ЦВК. По-перше, оскільки бути відкритою і жартувати — для мене важливіше від будь-якої посади.

По-друге, тому що та команда комунікації, яку вдалося побудувати, повинна продовжити свою справу, не наражаючись на ризики нових вкидань і атак, а через мене це робити дуже легко", — розповіла вона у своєму блозі.

Читайте також: Секс-скандал у Ватикані: у відставку пішов впливовий кардинал з Вашингтона

Авторка публікації зауважила, що стереотипи стосовно можливостей держслужбовця не дозволяють їй говорити про різні теми.

«Я не можу говорити про секс, не можу порушувати гострі теми, тому що портрет держслужбовця повинен бути зовсім іншим.

Імовірно, держслужбовець (до речі, я не була ним ніколи) — це людина з параноєю, що будь-яке її слово обернеться проти неї, сексом з вимкненим світлом у місіонерській позі та сильним моральним обличчям, яке диктує здаватися «правильним», — пише вона.

Водночас Анжела Єременко зазначила, що не була чиновницею в класичному розумінні.

«Я прийшла в ЦВК понад рік тому на позицію помічника голови просто тому, що позиції комунікаційника немає, в принципі, на офіційних просторах нашої країни.

Як немає поняття СММ-менеджера, PR-менеджера і так далі", — пояснила авторка.

У коментарі під публікацією Єрмоленко додала, що річ була не лише у негативних коментарях, а й у надто гучних заголовках деяких видань.

Схожі новини