Передплата 2024 ВЗ

У Польщі пасажирський автобус злетів з віадука: шестеро українців загинули

  • 06.03.2021, 09:10
  • 1 036

Рейсовий автобус Познань – Херсон потрапив у ДТП в Польщі, є загиблі та поранені українці. Автобус зірвався з віадука у кювет поблизу Ярослава

Польський сайт RFM24 пише 6 березня, що автобус їхав в напрямку Перемишля, до українського кордону. У транспортному засобі перебували 57 людей — усі вони громадяни України.

Речник перемишльської служби швидкої допомоги Марек Янковський, якого цитує веб-портал Onet, заявив, що внаслідок аварії загинули шестеро людей, ще 40 травмувалися. Восьмеро перебувають у важкому стані — вони отримали травми голови, хребта, кінцівок та черевної порожнини.

Читайте також: На Львівщині сталася аварія на залізничному переїзді (фото)

Поранених госпіталізували у медичні заклади Ярослава, Перемишля, Ряшева, Рудна-Малої, Переворська та Любачева. Решту пасажирів перевели до підготованої місцевою владою будівлі.

На місці аварії працювали майже 100 пожежників, 19 бригад фельдшерів та поліцейські. Важкопоранених госпіталізували двома гелікоптерами — армійським та медичним.

Речник МЗС України Олег Ніконенко заявив, що на місце події виїхати консули, вони взаємодіють із місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії.

Схожі новини