Передплата 2024 «Добрий господар»

YouTube заблокував трансляцію каналу Медведчука

  • 06.03.2021, 08:35
  • 736

На Youtube заблокували трансляцію телеканалу Віктора Медведчука «112 Україна», проти якого були введені санкції

Про це повідомляє на своєму телеграмі NewsOne TV.

Серед іншого NewsOne звинувачує сервіс YouTube в тому, що трансляція нібито заблокована під «тиском» української влади. Про рішення РНБО і введення санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK і 112 Україна в повідомленні не згадується.

Водночас на Youtube-акаунті телеканалу «112 Україна» відкрито розміщено посилання на прямий ефір «Першого незалежного» (з лютого 2021 року належить медіахолдингу Медведчука), де досі здійснюється трансляція.

Читайте також: Скільки отримували люди на каналах Медведчука: назвали суму

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 2 лютого ввів у дію рішення РНБО про введення санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK і 112 Україна, а також їх власника — народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Санкції, серед іншого, передбачають анулювання ліцензії цих проросійських телеканалів. А РНБО на засіданні 19 лютого ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та 8 фізичних осіб, серед яких народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко. Обмеження ввели у зв'язку з розслідуванням СБУ про фінансування тероризму.

За даними секретаря РНБО, санкції накладаються на все майно Медведчука. Серед підсанкційних юридичних осіб опинилися власники п'яти літаків, на яких здійснювалися перельоти за маршрутом Київ — Москва. Санкції також накладені на компанії, які обслуговують ці літаки.

Схожі новини