Передплата 2024 «Добрий господар»

У «ЄС» вважають, що Офіс Зеленського готує нові фейки проти Порошенка

  • 04.03.2021, 16:47
  • 591

У межах піаркампанії Офісу Президента по дискредитації головного конкурента Зеленського Петра Порошенка планується черговий фейковий вкид про нібито присутність «людей Порошенка» у структурі власності мережі АЗС GLUSKO

Про це йдеться у заяві пресслужби партії «Європейська Солідарність».

«З цього приводу хочемо зазначити: досить системно множити брехню, пов’язуючи Порошенкa і Медведчука. Українцям все більше стає очевидним, що мета цього чергового вкиду — вкотре відволікти увагу суспільства від провалів влади та реальної державної зради високопосадовців з Банкової, причетних до зриву операції із затримання „групи ВАГНЕРА“», — йдеться у повідомленні.

У «ЄС» наголошують, що саме «Слуги народу» спільно з ОПЗЖ відмовилися надати своїх представників до Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для розслідування зриву операції щодо «вагнерівців».

«Не вийде. Ця тема набула серйозного звучання, в тому числі і в іноземних ЗМІ. Це настільки резонансний злочин, який може призвести до початку процедури імпічменту Зеленському. Єдине, що може протиставити Офіс Президента цьому скандалу — це запуск нових фейків про „Європейську Солідарність“ як про провідну опозиційну силу в країні. У зв’язку з цим вважаємо, що Офіс Президента вже час перейменувати в Офіс інформаційних провокацій та маніпуляцій. Розуміючи „серіальне коріння“ діючої влади, все ж зазначимо, що функції влади — це державна політика, а не запуск фейків», — додають в «ЄС».

Схожі новини