Передплата 2024 «Добрий господар»

Як Ірину Гримак з Максимом Козицьким «переплутали»

Зустріч із нардепами у стінах Львівської облради не обійшлася без конфузу

«У прес-службі ОДА зовсім втратили орієнтири. Гримак величають Козицьким. Краще би звикали у новинах до звороту: „Козицький за дорученням Гримак“, або „Козицький на виконання доручення Гримак“. Бо ті часи, коли голова ОДА був першим в області, завершилися», — іронічно написала у ФБ-групі «Львівська політика» головна редакторка сайту «Варіанти» Ірина Марушкіна.

І справді, одне з інформа­ційних повідомлень з новин­ної стрічки Львівської ОДА має заголовок: «Максим Козиць­кий зустрівся з народними де­путатами від Львівщини». А на фото — поважне зібрання, яке, як добре видно, провадить го­лова Львівської облради Ірина Гримак.

Зустріч із нардепами, як добре видно, провадить голова Львівської облради Ірина Гримак. Фото ЛОР
Зустріч із нардепами, як добре видно, провадить голова Львівської облради Ірина Гримак. Фото ЛОР

Виявляється, зустріч із нар­депами від Львівщини ініцію­вала саме пані Гримак. Вона ж, відповідно, і головувала на засіданні. Козицького ж за­просили, вочевидь, «для при­стойності», як учасника, сидів по праву руку від пані Ірини. Заголовок замітки з цієї по­дії у виконанні прес-служби облради — коректний: «В об­ласній раді відбулася зустріч із народними депутатами від Львівщини. 26 лютого голова Львівської обласної ради Іри­на Гримак зустрілася з народ­ними депутатами від Львівщи­ни».

Схожі новини