Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Парубій звернувся до Зеленського: вимагає «припинити знімати дешеві постановочні шоу»

  • 03.03.2021, 11:50
  • 900

«Європейська Солідарність» вимагає припинити брудну інформаційну кампанію проти п’ятого Президента України Петра Порошенка

Фото Європейська Солідарність
Фото Європейська Солідарність

Про це з трибуни парламенту заявив народний депутат Андрій Парубій.

«Європейська Солідарність» вимагає припинити брудну кампанію проти Петра Порошенка. Хочу нагадати, що за кілька років нашій команді вдалось провести ряд масштабних обмінів полоненими. При цьому Порошенко не видав Росії ані Цемаха як ключового свідка злочину, ані «беркутів», що розстрілювали нас на Майдані. Їх випустив особисто Зеленський на особисте замовлення Путіна", — заявив Андрій Парубій.

Він зазначив, що нинішня влада, забуваючи про зовнішнього ворога, намагається воювати з українськими патріотами.

«Сьогодні ми спостерігаємо чергове таке шоу з метою прикрити власні прорахунки, починаючи з нездатності забезпечити країну вакциною — і завершуючи ситуацією в економіці і в провалі у боротьбі з корупцією. Ми досі маємо проросійських силовиків в Офісі Президента, ДБР та інших структурах. Ми маємо Портнова в судах, і відповідні рішення судів про ув’язнення українських патріотів — як питання по Стерненку, як цькування Ріффмастера та Кузьменко, як спроби учинити розправу над членами „Європейської Солідарності“ Фединою, Звіробій, Чорновіл. Ми зрештою маємо справу „вагнерівців“, коли влада відпускає російських найманців і вбивць, а ветерани сидять у тюрмах. На цьому тлі розгортається черговий ганебний серіал з черговими плівками. Особливо цинічно, що цей серіал стосується питання обміну полоненими», — наголосив Андрій Парубій.

Він також наголосив, що «Європейська Солідарність» вимагає негайних дій щодо осіб, яких підозрюють у тероризмі.

«Ми віримо, що правоохоронні органи мають достатньо доказів. А коли так — вони повинні пред’явити підозру і клопотання про обрання запобіжного заходу щодо осіб, які підозрюються у важкому злочині. Я переконаний: люди, які фінансують тероризм згідно з рішенням РНБО — Медведчук, Козак — повинні сидіти в тюрмі, а не в залі Верховної Ради України. Це вимога і українського народу, і «Європейської Солідарності», — сказав нардеп.

«Ми ще раз закликаємо президента Зеленського припинити знімати дешеві постановочні шоу. Їх легше знімати, аніж вести власну політику. Але без власного розуміння стратегії держави, без власного розуміння, що патріоти України і є тою основою, яка захищає Україну від російської агресії, неможливо будувати державу», — резюмував Андрій Парубій.

Читайте також: «ЄС» вимагає зберегти на Прикарпатті Долинський центр соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім»

Схожі новини