Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кредобанк увійшов до ТОП-5 рейтингу стійкості банків України від фінансового порталу «Мінфін»

  • 02.03.2021, 20:24
  • 732

Кредобанк зберігає лідерські позиції у рейтингах надійності банків від українських ділових видань

Наприкінці лютого банк увійшов до ТОП-5 лідерів рейтингу надійності банків України від фінансового порталу «Мінфін», а також до десятки лідерів ще трьох українських медіарейтингів.

До рейтингу порталу «Мінфін» увійшли банки з портфелями роздрібних депозитів від 1 мільярда гривень. Рейтинг розраховувався на основі даних офіційної звітності банків станом на 19 лютого 2021 року. Формуючи рейтинг, аналітики порталу враховували показники, що характеризують їхню стійкість до стресів, а також лояльність вкладників.

Окрім того, Кредобанк також посів 6-те місце у рейтингу надійності великих роздрібних банків України за версією журналу «Гроші», 7-ме місце у ренкінгу фінансової надійності банків від системи моніторингу контрагентів YouControl, а також 8-ме місце у рейтингу надійності банків від ділового Інтернет-видання Mind.Ua.

«Провідні позиції Кредобанку у рейтингах українських ділових видань відображають не лише високу надійність банку завдяки належності до міжнародної групи PKO Bank Polski, а й успішні результати його роботи. У 2020 році банк активно розвивав іпотечне та автокредитування, лізинг, кредитування малого та середнього бізнесу, а також підтримував розвиток державних програм доступного кредитування українських підприємств. Кредобанк зберігає довіру клієнтів та пропонує їм вигідні рішення їхніх фінансових питань», — говорить голова правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

У 2020 році Кредобанк також посідав провідні місця у рейтингах фінансових та ділових видань. Зокрема, банк отримав перше місце в номінації «Овердрафти» у щорічному рейтингу «50 провідних банків України», третє місце в номінації «Вибір населення» у рейтингу «Фінансовий Оскар-2019» за версією журналу «Бізнес», перемогу в рейтингу «Банки 2020 року» за версією агентства «Фінансовий клуб» у номінації «Чистий банк». Окрім того, на початку 2020 року продукти банку увійшли до ТОП-3 одразу в п’яти номінаціях премії Prostobank Awards — незалежного щоквартального рейтингу продуктів та послуг українських банків, який проводить агентство «Простобанк Консалтинг». Окрім того, банк увійшов в ТОП-10 рейтингу digital-банків України за версією журналу Banker.ua.

Довідка:

АТ «КРЕДОБАНК» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до банків іноземних банківських груп та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

«КРЕДОБАНК» пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Прес-служба АТ «Кредобанк»

Схожі новини