Передплата 2024 ВЗ

У Львові люди із вадами слуху зможуть «почути» концерт гурту ТНМК

  • 02.03.2021, 12:15
  • 643

Завдяки соціальній ініціативі «Дивись як чутно», люди з вадами слуху зможуть «почути» музику популярного українського гурту

Подія відбудеться 8 березня у клубі Malevich Conсert Arena (Львів). Прямо на сцені під час виступу спеціаліст проєкту «Дивись як чутно» синхронно перекладатиме жестовою мовою усі пісні гурту. Детальніше щодо концерту виконавців — на сторінці організаторів події BIGSHOW Agency:

https://bigshow.ua/events/tnmk-malevich-08−03/#anhor-block

Соціальна ініціатива «Дивись як чутно», що заснована медіасервісом MEGOGO, створює можливості перегляду кращого світового контенту для глядачів із вадами слуху, роблячи переклад жестовою мовою, а також — з проблемами зору, створюючи тифлокоментарі. На MEGOGO є окремий розділ із продуктами жестовою мовою, а також доступний інтерактивний телеканал «Дивись як чутно», який збирає подібний контент для глядачів різного віку.

«Дивись як чутно» досить часто проводить безкоштовні кінопокази та інші культурні події для усіх охочих. Більше інформації та анонсів подій — в офіційній групі проєкту в Facebook.

https://www.facebook.com/dyvysyakchutno/