Передплата 2024 «Добра кухня»

ЦВК зареєструвала дитячого кардіохірурга Юлію Кузьменко кандидатом в народні депутати від «ЄС» у 50-му окрузі

  • 01.03.2021, 17:31
  • 552

1 березня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала дитячого кардіохірурга, волонтера Юлію Кузьменко кандидатом в народні депутати України від партії «Європейська Солідарність» у 50-му окрузі

Про це стало відомо під час засідання ЦВК.

«Сьогодні мене офіційно зареєстрували кандидаткою в народні депутати України у 50-му окрузі на Донеччині. Ці вибори для мене — продовження боротьби, яку ми ведемо вже сім років за український Донбас. Впевнена, що патріоти Донеччини об’єднаються і допоможуть мені в цій складній, але надзвичайно важливій боротьбі», — зазначила Кузьменко.

«Моя програма — це не просто слова. Це чіткий план, як зробити життя нашого округу і країни кращим. Мої фахові знання і наполегливість дозволять нам спільно її реалізувати. Адже український парламент зараз як ніколи потребує медиків-професіоналів», — додала вона.

Юлія Кузьменко наголосила, що планує активно вести кампанію і домагатиметься забезпечення свого конституційного права бути обраною.

«Зараз ми живемо в епоху специфічного правосуддя. Але я сподіваюся, що мені дадуть можливість реалізувати своє конституційне право бути обраною і провести кампанію на окрузі особисто. Адже ніщо не замінить для мене живого спілкування з людьми», — зазначила кандидат.

«Настрій бойовий, і я налаштована перемагати. Україна починається з Донбасу, і я буду за неї боротися», — резюмувала Кузьменко.

Схожі новини