Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Без Криму, але з "Л/ДНР": Рабінович опублікував прокремлівську мапу

  • 01.03.2021, 14:50
  • 1 118

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабінович опублікував у Facebook карту України без тимчасово окупованого Росією Криму, але із зазначеними "Л/ДНР"

На зображенні показано нібито результати дослідження Київського національного лінгвістичного університету, де вивчали, якою мовою говорять у регіонах України.

Додамо, що ця «карта» складена Дмитром Полухіним із російського видання «Комсомольська правда» під назвою «На какой мове говорит Незалежная».

Колишній нардеп, член Наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко в коментарі зазначив, що за публікацію карти без Криму Рабінович вчиняє кримінальний злочин і повинен бути покараним. На що нардеп нецензурно відповів, «пославши» його.

Читайте також: Методичка з «центру»: Дубінський і Рабінович запостили ідентичні дописи щодо подій у Білорусі

Також журналіст і представник ОРДЛО на переговорах Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу Денис Казанський у соцмережі зазначив, що Рабінович публікує російські фейки.

«Мабуть, після санкцій Рабінович вирішив, що ховатися вже немає ніякого сенсу і став постити російські фейки з картою України без Криму», — написав він.

Нагадаємо, нардеп Вадим Рабінович заспівав «Вставай, страна огромная» і влаштував істерику з трибуни Верховної Ради.

Схожі новини