Передплата 2024 ВЗ

Трамп вперше після виборів з'явився на публіці: про що говорив

  • 01.03.2021, 08:35
  • 581

Колишній президент США Дональд Трамп вперше після відходу з Білого дому вийшов на публіку. Експрезидент виголосив промову на Конференції консервативних політичних дій (CPAC) в Орландо, штат Флорида

Про це повідомляє CNN.

Виступаючи Трамп вкотре заявив про свою перемогу на минулих виборах і зазначив: «Взагалі-то вони щойно програли Білий дім. Але хто знає? Я навіть можу перемогти їх в третій раз (вірогідно, він має намір балотуватися на президентських виборах 2024 року — ред.). Ми переможемо, і Америка буде сильнішою, ніж будь-коли раніше».

Окрім того, колишній президент США Дональд Трамп заявив, що буде працювати над тим, щоб обрання домагалися сильні, сміливі і розумні республіканські лідери.

«Я запевняю, що буду активно працювати, аби обиралися сильні, сміливі і розумні республіканські лідери», — заявив Трамп під час виступу на конференції в Орландо.

Читайте також: Дональд Трамп зникає з соцмереж: його блокують власники

Він зазначив, що демократи, на відміну від республіканців, тримаються разом. За його словами, цей стан справ у Республіканській партії може призвести до її знищення.

«У нас не може бути лідерів, які виявляють більше пристрасті до засудження своїх однодумців-американців, ніж до протистояння демократам, ЗМІ та радикалам, які хочуть перетворити Америку на соціалістичну країну», — наголосив Трамп.

Нагадаємо, 13 січня Палата представників оголосила президенту Трампу другий імпічмент за його каденцію з обвинуваченням у підбурюванні до заколоту. Минулого тижня в Сенаті США розпочалися судові слухання з цього питання.

На голосуваннях у суботу верхня палата не змогла набрати дві третини голосів для того, аби визнати Трампа винним за обвинуваченнями Палати представників США

Схожі новини