Передплата 2024 «Добрий господар»

Дружину Зеленського викрили в оплаті комуналки за квартиру в окупованому Криму

  • 27.02.2021, 15:10
  • 6 078

Квартира Олени Зеленської розташована в елітному житловому комплексі «Імператор» - по сусідству з пам'яткою національного значення Лівадійським палацом

Голова Криму Сергій Аксьонов повідомив, що оплата комунальних послуг за нерухомість дружини президента України Володимира Зеленського Олени на півострові проводиться власником регулярно. Про це Аксьонов заявив в ефірі телеканалу «Росія 24», передає Главком.

«Можу сказати, що дружина пана Зеленського досі є власником майна на території республіки Крим, заборгованості по комунальних платежах не має, значить окупантам в лапках він все платить активно, спокійно. Нічого не бентежить, ну тримає (нерухомість) на той випадок, якщо доведеться просити політичного притулку у нас», — сказав Аксьонов.

На питання про те, чи мають Зеленський і його дружина переваги для отримання громадянства Росії «як власники нерухомості в Криму», Аксьонов відповів, що навряд чи.

«Тільки якщо звернеться до Володимира Володимировича (Путіна). Звернутися може, так», — сказав Аксьонов.

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена в 2013 році купила квартиру в елітному житловому комплексі в Криму у підприємця Олександра Буряка.

Квартира в житловому комплексі «Імператор» дісталася Зеленській з великою знижкою — приблизно за половину ринкової вартості.

За нерухомість вона заплатила 163,9 тисячі доларів, вартість одного квадратного метра становила 1,3 тисячі доларів.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень